Кошик
1391 відгук

Зараз компанія у відпустці Замовлення та повідомлення для компанії, відправлені з 07-09-2023 по 19-09-2023, будуть оброблені пізніше. З 20-09-2023 компанія продовжить працювати в звичайному режимі.

"Хоз-блок"
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0018:00
  • Вівторок
    10:0018:00
  • Середа
    10:0018:00
  • Четвер
    10:0018:00
  • Пʼятниця
    10:0018:00
  • Субота
    10:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (66) 523-84-88
Юрий
+380 (68) 752-35-82
Юрий
+380 (99) 602-62-62
Светлана
+380 (67) 365-16-96
Светлана
Магазин "Хоз-блок"
Светлана
Люботинский переулок, 17а, Харків, Україна
hoz-blok.prom.uahozb7902@gmail.com+380665238488
  • Сайт компанииhozb.com.ua

Буряки Борщові пакет 10 грам

12 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 254И
Буряки Борщові пакет 10 грам
Буряки Борщові пакет 10 грамГотово до відправки
12 
+380 (66) 523-84-88
Юрий
  • +380 (68) 752-35-82
    Юрий
  • +380 (99) 602-62-62
    Светлана
  • +380 (67) 365-16-96
    Светлана
+380 (66) 523-84-88
Юрий
  • +380 (68) 752-35-82
    Юрий
  • +380 (99) 602-62-62
    Светлана
  • +380 (67) 365-16-96
    Светлана
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис

Пакет 10 грам насіння, насіння відпускаються оптом і в роздріб.

сортове насіння столового буряка Борщові

Виробник : «Наша нива» Україна

Короткий опис товару

Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період — 85-95 днів. М'якоть соковита, ніжна, темного кольору. Коренеплоди вирівняні, середньої величини, округлої форми.
Спосіб посадки: відкритий грунт. Час посіву: квітень-початок травня. Час збирання врожаю: серпень-вересень. Відстань між рослинами: 15 см

Опис

Буряк їдальня Борщові

Буряк «Борщові». Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період — 85-95 днів. М'якоть соковита, ніжна, темного кольору. Коренеплоди вирівняні, середньої величини, округлої форми. Шкірка гладка. Сорт помірно холодостійкий, стійкий до цвітушності. Буряк придатний для вживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання. Лежкість гарна. Висока ефективність обробітку забезпечується під зимовим посівом.

Насіння буряка (буряків) пройшли передпосівну обробку і відповідає нормам ГОСТу

Виробництво «Наша нива»

Пакет «фермер»

Щоб отримати хороший урожай буряка столового, важливо точно дотримуватися агротехніку їх вирощування. У цьому вам допоможуть наші рекомендації:

Буряк столовий як дієтичний продукт корисна для людей, що страждають хворобами шлунково-кишкового тракту, для лікування анемії, жовчно-кам'яної хвороби, діабету, гіпертонії.
У кулінарії буряк застосовується для приготування борщів, вінегретів, салатів і гарнірів до м'ясних страв.
Насіння буряка — супліддя (1 м від 40 до 90 насіння) — починають проростати при температурі 5°С. Сходи і дорослі рослини погано переносять заморозки. Буряк вимоглива до вологості і родючості грунту, погано переносить затінення. Сприятлива для вирощування буряків реакція грунтової середовища — слабокисла або нейтральна (рН 6-7).
Агротехніка. Кращі попередники буряків — огірки, рання картопля, капуста під які вносили органічні добрива. На родючих ґрунтах вносять лише мінеральні добрива. Навесні при перекопуванні ділянки вносять 15-20 г аміачної селітри або 20-30 г сірчанокислого амонію, 30-40 г суперфосфату і 10-15 г хлористого калію на 1 м2.
На малородючих ґрунтах під буряки вносять ще і органічні добрива: восени свіжий гній, а навесні перегній або компост (на 1 м2 4-5 кг гною або 2-3 кг перегною або 3-4 кг компосту). Для нейтралізації надлишкової кислотності вносять 0,5—1 кг вапна-пушонки на 1 м2.

На городі буряки рідко вирощують окремою культурою — в більшості випадків вона висаджується як ущільнювач з огірком, картоплею, по межах гряд і зрошувальних канав.

Посів буряків проводять восени під зиму і навесні. Навесні до посіву приступають, коли температура ґрунту на глибині 10 см підніметься до +8...+10°С (початок травня). Під зиму сіють в кінці жовтня — початку листопада і отримують в цьому випадку найбільш ранню продукцію (наприкінці червня).
Навесні сіють на рівній поверхні, восени на грядах, борозенки, зроблені на відстані 15-20 см один від одного. Норма висіву насіння при весняному посіві 1,5—2 г, при підзимовому — 2-3 г на 1 м2. Глибина загортання насіння 2-3 см при весняному посіві і 3-4 см при підзимовому. Підзимові посіви мульчують торфом або перегноєм. Для прискорення появи сходів при весняному посіві застосовують намочування і пророщування насіння (як у моркви). Буряк можна висаджувати розсадою, попередньо вирощеною у світлому теплому приміщенні. Розсаду з 3-4 справжніми листками садять у відкритий грунт в першій декаді травня.

До появи сходів проводять розпушування мотиками-кішками або граблями поперек посівних рядків, а пізніше прополку бур'янів та систематичне розпушування міжрядь.
Проріджують буряк двічі: перший раз — при появі 1 — 2 справжніх листків, на відстань 3-4 см, другий — коли в рослин буде 4-5 листків і коренеплід досягне 3-5 см в діаметрі, на відстань 6-8 див. Проріджування проводять по вологому ґрунті в похмуру погоду.
За період росту буряків проводять не менше двох підгодівлі мінеральними добривами: першу — після проріджування, другу — до моменту змикання бадилля в міжряддях. У першій половині вегетаційного періоду найбільш важливі азотні, а в другій (при формуванні коренеплодів) калійно-фосфорні добрива. Протягом літа буряк поливають 2-3 рази, при нормі поливу 2-3 відра на 1 м2. За 2 тижні до збирання врожаю полив припиняють.

Влітку сіяти буряки не пізніше середини липня.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner