Кошик
1378 відгуків
"Хоз-блок"
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0018:00
  • Вівторок
    10:0018:00
  • Середа
    10:0018:00
  • Четвер
    10:0018:00
  • Пʼятниця
    10:0018:00
  • Субота
    10:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (66) 523-84-88
Юрий
+380 (68) 752-35-82
Юрий
+380 (99) 602-62-62
Светлана
+380 (67) 365-16-96
Светлана
Магазин "Хоз-блок"
Светлана
Люботинский переулок, 17а, Харків, Україна
hoz-blok.prom.uahozb7902@gmail.com+380665238488
  • Сайт компанииhozb.com.ua

Буряк Детройт пакет 10 грамів

12 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 257И
Буряк Детройт пакет 10 грамів
Буряк Детройт пакет 10 грамівГотово до відправки
12 
+380 (66) 523-84-88
Юрий
  • +380 (68) 752-35-82
    Юрий
  • +380 (99) 602-62-62
    Светлана
  • +380 (67) 365-16-96
    Светлана
+380 (66) 523-84-88
Юрий
  • +380 (68) 752-35-82
    Юрий
  • +380 (99) 602-62-62
    Светлана
  • +380 (67) 365-16-96
    Светлана
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис

Пакет 10 грамів насіння, насіння відпускаються гуртом і в роздріб.

сортове насіння столової буряка  Детройт

Виробник: «Наша грядка» Україна

Короткий опис товару

Середньо-пісний сорт буряків (100-110 днів) з округлими, гладкими коренеплодами середнього розміру, вагою 200-220 г. Фарбування коренеплодів інтенсивно-темно-червона без концентричних кілець. Велика кількість цукрів забезпечує високі смакові якості.
Спосіб саджання: відкритий ґрунт. Час посіву: квітень-начало мая. Час збирання врожаю: серпень-сентябр. Відстань між рослинами: 15 см

Опис

Буряк столова Детройт

Буряк «Детройт» Популярний середньо-здовий сорт буряків(100-110 днів) з округлими, гладкими коренеплодами середнього розміру, вагою 200-220 г. Фарбування коренеплодів інтенсивно-темно-червона без концентричних кілець. Велика кількість цукрів забезпечує високі смакові якості. Сорт стійкий до кольору та церкозозу, високопродуктивний, легко переносить несприятливі умови вирощування. Буряк «Детройт» призначений для споживання у свіжому вигляді, перероблення та тривалого зберігання (впродовж 6-7 місяців).

Насіння буряка (спеколи) пройшли попередньо оброблення та співвідповідають ГОСТу

Виробництво «Наша грядка»

Пакет «фермер»

Щоб мати гарний урожай буряків їдальні, важливо точно дотримуватися агротехніку їх вирощування. У цьому вам допоможуть наші рекомендації:

Буряк столовий як дієтичний продукт корисна для хворих на хвороби шлунково-кишкового тракту, для лікування анемії, жовчно-кам'яної хвороби, діабету, гіпертонії.
У кулінарії буряк застосовується для приготування борщів, вінегретів, салатів і гарнірів до м'ясних страв.
Насіння буряків — соплодія (в 1 г від 40 до 90 насіння) — починають проростати за температури 5 °C. Сходи та дорослі рослини погано переносять заморожування. Буряк вимогливий до вологості та плодородіння ґрунту, погано переносить затінення. Сприятлива для вирощування буряків реакція ґрунтового середовища — слабокислія або нейтральна (pH 6-7).
Агротехніка. Найкращі попередники буряка — огірки, раннє картопля, капуста під які вносячи органічні добрива. На родючих ґрунтах вносять тільки мінеральні добрива. Навесні під час перекопування ділянки вносять 15-20 г аміальної селітри або 20-30 г сіро-кислого амонію, 30-40 г суперфосфату та 10-15 г хлористого калію на 1 м2.
На малоплідних ґрунтах під буряк вносять ще й органічні добрива: восени свіжий гній, а навесні перегній або компост (на 1 м2 4-5 кг гною або 2-3 кг перегною або 3-4 кг компосту). Для нейтралізації зайвої кислотності вносять 0,5—1 кг вапна-пушонки на 1 м2.

На городі буряку рідко вирощують окремою культурою — здебільшого вона висаджується як ущільнювач з огірком, картоплею, за кордонами гряду та зрошувальних канав.

Попіл буряка проводять восени під зиму та навесні. Навесні до посіву приступають, коли температура ґрунту на глибині 10 см підніметься до +8...+10 °C (початок травня). Під зиму сіють наприкінці жовтня — на початку листопада й отримують у цьому разі ранню продукцію (в кінці червня).
Навесні сіють на рівній поверхні, восени на грядах, у борозенки, зроблені на відстані 15-20 см один від одного. Норма висівання насіння під час весняного посіву 1,5-2 г, під час підзимування — 2-3 г на 1 м2. Глибина закладення насіння 2-3 см у разі весняного посіву та 3-4 см під час підзимування. Підзимні посіви мульчують торфом або перегним. Для прискорення появи виходів під час весняного посіву застосовують намочування та пророщування насіння (як у моркви). Буряклу можна висаджувати розсадою, попередньо вирощеною у світлому теплому приміщенні. Розсаду з 3-4 справжнім листям садять у відкритий ґрунт у першій декаді травня.

До появи сходів проводять розпушування мотиками-кішками або граблями поперек посівних рядків, а пізніше пропорту сорних рослин і систематичне розпушування міжряджень.
Прорізують буряку двічі: перший раз — у разі появи 1-2 справжнього листя, на відстань 3-4 см, другий — коли у рослин буде 4-5 листя і корноплід досягне 3-5 см у діаметрі, на відстань 6-8 см. Прорізування виробляють вологим ґрунтом похмуру погоду.
За період росту буряка проводять не менш ніж два підкорми мінеральними добривами: перше — після прорізування, друге — до моменту змикання ботви в міжряджаннях. У першій половині вегетаційного періоду найважливіші азотні, а в другій (під час формування коренеплодів) калійно-фосфорні добрива. Упродовж літа буряку поливають 2-3 рази, за норми поливу 2-3 відра на 1 м2. За 2 тижні до прибирання врожаю поливають.

Влітку сідла не пізніше середина липня.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner